Com podem fer un pa que sigui bo?

divendres, 10 de maig del 2019

Fem hipòtesis


Una vegada han escrit els ingredients i les coses que ells creuen que  necessiten per fer el pa, els demanem que facin hipòtesis de com serà la massa?, què passarà quan posin els ingredients?,...
cada grup ho ha escrit amb la tècnica del full rotatori, cada membre del grup ha escrit alguna cosa i s'han ajudat entre ells.

                                               EL GRUP KITI HAN DIT:


                                               EL GRUP PARE NOEL HAN DIT:


                                            EL GRUP PICAXU HAN DIT:


                                              EL GRUP FUTBOL HAN DIT:


                                                              EL GRUP GEL HAN DIT:


EL GRUP FLAIX HAN DIT:




Després de fer el pa amb els ingredients que ells van dir recuperarem aquesta fitxa i veuran si és veritat el que van posar primer.
Això és el que ha escrit cada grup després de veure i tastar el pa que havien fet.
Comentaven que la massa era "pringosa" que els quedava líquida i que necessitaven farina per espessir, que si tiraven molta aigua de cop es tornava líquida i que costava donar-li forma.
També s'han adonat de la olor, del color de la crosta, de la molla, del gust,...
Per acabar han tingut que netejar-se les mans, les taules i els estris que han utilitzat.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada