INGREDIENTS
IOGURTS
OLI
SAL
LLEVAT
OUS
FARINA
AIGUA
PIPES
Hem pogut veure els que els hi feia cosa tocar la massa i embrutar-se i els que s'ho han passat molt bé.
S'han adonat que els quedava una massa molt clara i llefiscosa i que no podien fer una bola, els hem dit si posàvem més farina a veure que passaria, i han pogut veure que se'ls lligava més, d'altres hi anaven afegint més aigua i tampoc se'ls lligava.
Al final tots els grups ho han aconseguit i hem pogut fer un pa cadascun.
Aquí podeu veure com han quedat!
Els encarregats ho han portat al Manolo per veure si ens els podria coure i ens ha dit que si. Després ens ho portarà a la classe, a veure com hauran quedat.
Aquí han explicat als seus companys i companyes el què els ha dit el Manolo
En aquesta foto podeu veure quan el Manolo ens ha portat el pa cuit.
I aquí l'aspecte que tenia.
Cada grup ha agafat el seu pa i l'ha observat, ha mirat el pes, el color, l'olor, la forma,...
després l'hem partit i s'han mirat com era per dins la molla, la majoria han vist que la molla els ha quedat molt espessa i poc flonja, només hi ha hagut un grup que els ha quedat més esponjosa.
Per acabar l'hem tallat a trossos per tal que el provessin i ens diguessin si era bo, cru, dolç, salat espès,...
Alguns tot i que era atapeït i cru l'han trobat bo, es veu que quan fan les coses ells tot ho troben bo, d'altres que deien que era "sosso", els he demanat que hi faltava i em deien sucre, hem parlat que si hi posaven sucre sortiria dolç com la coca, al final m'han dit sal.
Al acabar hem tornat a recuperar la fitxa que van fer hipòtesis de com seria la massa i el pa i l'han omplert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada